Print Recipe
Kirsebæris med chokolade
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Tag ca. 100 g kirsebær fra til pynt og udsten resten.
  2. Kom dem i en gryde med sukker og vand og kog dem igennem i 5 min. Pisk æggeblommerne sammen med majsstivelsen i en tykbundet gryde.
  3. Tilsæt kirsebærkompotten og pisk over svag varme, til cremen er let og fyldig og netop når kogepunktet.
  4. Hæld cremen i en skål og lad den afkøle.
  5. Pisk fløden til skum og vend den i kirsebærcremen sammen med grofthakket chokolade.
  6. Fyld parfaiten i en form og sæt den i fryseren i mindst 6 timer.
  7. Anret isen på et fad og pynt med flødeskum og/eller friske kirsebær.
0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account