Print Recipe
Klatkager
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 15 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 15 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Mælken bringes i kog, og risene tilsættes. Småkog under låg i 50 - 60 min., til grøden er jævn.
  2. Grøden smages til med salt.
  3. Klatkager laves normalt af en rest risengrød:
  4. Rør æggeblomme og sukker sammen. Tilsæt kartoffelmel. Bland det med 1 dl. risengrød. pr. kuvert.
  5. Pisk hviden og vend den forsigtigt i.
  6. Lad smørret brune ganske let på en pande, og læg dejen på med en spiseske. Vend forsigtigt.
0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account