Kold laksemousse

Print Recipe
Kold laksemousse
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Laks, løg og krydderier blendes.
  2. Husblasen udblødes 5 min. i koldt vand.
  3. Smeltes over vandbad.
  4. Den smeltede husblas og denstiftpiskede fløde blandes i laksemoussen.
  5. Anrettes i en glasskål eller i portionsglas.
  6. Står koldt i 3 timer.
  7. Pyntes med citronskiver og grøn dild.
  8. Serveres med tynde skiver ristet franskbrød eller lune flutes.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *