Koteletter med løgchutney & squash

Print Recipe
Koteletter med løgchutney & squash
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kog risene efter anvisningen på emballagen.
  2. Løgchutney: Pil og hak hvidløg fint og drys sukker over. Pres det med den flade side af en kniv mod et skærebræt, til det bliver til en pasta. Flæk chilifrugten og fjern kernerne. Pil og hak løg i grove tern.
  3. Opvarm olien på en stegepande og skru ned til svag varme. Tilsæt grovhakket løg og brun i 5 min, rør rundt nu og da.
  4. Tilsæt hvidløgspasta, den flækkede chilifrugt (hel) og vineddike. Kog i 10 - 15 min til løgene er møre. Tilsæt mere eddike hvis blandingen bliver for tør. Fjern chilifrugten.
  5. Stegte squash: Halvér squash på langs og skær derefter i tynde skiver. Pil løg og skær i tynde både og pil og hak hvidløg meget fint. Svits hvidløg i oliemargarinen, tilsæt derefter løg og lad dem stege med nogle minutter (tilsæt 1 - 2 spsk vand hvis det er ved at brænde på).
  6. Kom squashskiverne på panden og steg dem ved middel varme i ca. 5 min, eller til de har den ønskede konsistens. Smag til med lidt salt og peber.
  7. Afpuds kødet mens chutney og squash (næsten) passer sig selv. Grill eller steg koteletterne efter smag, krydret med salt og peber, 3 - 5 min på hver side.
  8. Servér kødet med løgchutney og stegte grønsager og drys med hakket persille.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *