Krokonens leverfad

Print Recipe
Krokonens leverfad
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 30 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  2. Leveren skylles, befries for sener og hinder og skæres i skiver.
  3. Bønnerne koges i letsaltet vand og kommes oven på leveren ved servering.
  4. Vendes i mel tilsat krydderier og steges i smør ( 3 min. på hver side ) .
  5. Tages op og holdes varm i serveringsfadet. Løgene pilles, skæres i skiver og svitses sammen med tomatbåde i restsmørret fra leveren.
  6. Panden koges af med mælk, smages til med salt, peber og evt. karry. Tilsæt kulør. Hæld saucen over leveren.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *