Kylling all’Italia

Print Recipe
Kylling all'Italia
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Antal personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Bank kyllingefiléterne ud til 1/2 cm tykkelse. Læg skinken på og rul kyllingen sammen. Fæstn med tandstikker.
  2. Pil og hak hvidløg. Opvarm olien ved jævn varme på en stor stegepande. Tilsæt hvidløg og brun under omrøring i 2 min. Læg kyllingerullerne på og steg dem i ca. 10 min.
  3. Rens svampene og skær dem i skiver. Blend eller mos de flåede tomater og tilsæt disse sammen med basilikum, oregano og svampe. Bring det i kog og dæmp varmen. Lad det simre 20 min, til saucen er jævn og kyllingen gennemstegt.
  4. Anret de kogte nudler på et serveringsfad. Læg kyllingerullerne ovenpå - fjern tandstikker. Hæld saucen over og drys med revet parmesanost.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.