Let og enkelt og lækkert. Når du har travle dage er det vigtigt at man også tænker på hvad mad man kan lave hurtigt når man kommer hjem som hele familien vil kunne spise. Med kylling i ovnen som dette er der også minimal oprydning.
Du starter hurtigt med at sætte kyllingen i ovnen hvor forberedelsen kan tage 3-5 minutter.
Du kan lave noget andet i 20 minutter, hælde lidt vand til kyllingen, sætte rid til at koge. (hold øje med ris ikke koger over) lav noget andet i 15 minutter. Sluk ris lad dem være varme med løg, hæld vand fra kyllingen og lav sovsen på 3-5 minutter. Eventuelt lav en simpel salat.
Server dette for familien og der er en riss gryde og en sovse gryde at rydde op i køkkenet.

Print Recipe
Kylling med Bacon
Kylling bryst med bacon i ovn, med den gode sovs, selvom det er en "fed" sovs....
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 5
Cook Time 40
Servings
Ingredients
Prep Time 5
Cook Time 40
Servings
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Rens kyllingbryst vikkel Bacon rundt om kyllingen sæt dette i ovnes på 170 grader kog ris
Recipe Notes

Kog ris lad med vente med låg på.

Når Kyllingen har været i ovnen 20 minutter tilsæt 1 dl vand

Når kyllingen har være ekstra 15 min (35 total) tag vand med fedt fra i en lille gryde, tilsæt en hønsebouillon terning, tilsæt 1/4 liter fløde, lad det koge igennem, tilsæt evt lidt Philidelfia-smørost og kulør.

Tag kyllingne ud, skær i skiver , server med ris og soven.

Anbefaling tilføj lidt avokado og agurk og tomas som salaten til denne.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

info@kostplanen.dk    |    

©2020 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account