Let og enkelt og lækkert. Når du har travle dage er det vigtigt at man også tænker på hvad mad man kan lave hurtigt når man kommer hjem som hele familien vil kunne spise. Med kylling i ovnen som dette er der også minimal oprydning.
Du starter hurtigt med at sætte kyllingen i ovnen hvor forberedelsen kan tage 3-5 minutter.
Du kan lave noget andet i 20 minutter, hælde lidt vand til kyllingen, sætte rid til at koge. (hold øje med ris ikke koger over) lav noget andet i 15 minutter. Sluk ris lad dem være varme med løg, hæld vand fra kyllingen og lav sovsen på 3-5 minutter. Eventuelt lav en simpel salat.
Server dette for familien og der er en riss gryde og en sovse gryde at rydde op i køkkenet.
Prep Time | 5 |
Cook Time | 40 |
Servings |
|
- 4 bryst af kylling
- 8 Bacon i skiver 1 eller 2 pakker bacon
- 1 1/4 liter Fløde 9 %
- 100 gram Ris
- 1 terning hønsebouillon
Ingredients
|
- Rens kyllingbryst vikkel Bacon rundt om kyllingen sæt dette i ovnes på 170 grader kog ris
Kog ris lad med vente med låg på.
Når Kyllingen har været i ovnen 20 minutter tilsæt 1 dl vand
Når kyllingen har være ekstra 15 min (35 total) tag vand med fedt fra i en lille gryde, tilsæt en hønsebouillon terning, tilsæt 1/4 liter fløde, lad det koge igennem, tilsæt evt lidt Philidelfia-smørost og kulør.
Tag kyllingne ud, skær i skiver , server med ris og soven.
Anbefaling tilføj lidt avokado og agurk og tomas som salaten til denne.