Print Recipe
Kylling med druer og ymersovs
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kog kyllingen mør i hønseboullionen i ca. 45 min. hvis den er frisk, og ca. 1 1/2 time, hvis den er frossen.
  2. Lad den svale ned og del den i pæne stykke.
  3. Fjern skind og ben.
  4. Smag mayonaisen til med citronsaft, salt og peber, og rør ymer og grofthakkede mandler i.
  5. Skær salaten i strimler og læg den på siderne af et fad.
  6. Halver og udsten druerne og læg dem i små bunker på salaten.
  7. Læg det kolde kød på midten af fadet og hæld lidt dressing over kødet.
  8. Pynt med peberfrugtringe.
  9. Server resten af dressingen i en skål.
0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account