Kylling med druer og ymersovs

Print Recipe
Kylling med druer og ymersovs
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kog kyllingen mør i hønseboullionen i ca. 45 min. hvis den er frisk, og ca. 1 1/2 time, hvis den er frossen.
  2. Lad den svale ned og del den i pæne stykke.
  3. Fjern skind og ben.
  4. Smag mayonaisen til med citronsaft, salt og peber, og rør ymer og grofthakkede mandler i.
  5. Skær salaten i strimler og læg den på siderne af et fad.
  6. Halver og udsten druerne og læg dem i små bunker på salaten.
  7. Læg det kolde kød på midten af fadet og hæld lidt dressing over kødet.
  8. Pynt med peberfrugtringe.
  9. Server resten af dressingen i en skål.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.