Kyllingefad med barbecue sauce

Print Recipe
Kyllingefad m/ barbecue sauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 75 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 75 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Varm ovnen op til 150 º. Tag en bradepande der er stor nok til at alle kyllinge-stykkerne kan ligge i et lag. Fordel løgringe, finthakket hvidløg og laurbærblade i den og læg kyllingestykkerne ovenpå.
  2. Sauce: Rør resten af ingredienserne sammen i en skål. Hæld saucen over kyllingen og steg retten utildækket i ovnen i 3/4 - 1 time eller til kyllingestykkerne er gennemstegte (den saft der løber ud når du stikker i kødet med en spids genstand skal være klar, ikke rosa).
  3. Skyl salaten og pluk den i mindre stykker i en skål. Skær tomaterne i halve, drys kapers over og vend til sidst eddike i skålen.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *