Lakse mousse

Print Recipe
Lakse mousse
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 260 Minutter
Antal personer
Personer
Forberedelses tid 260 Minutter
Antal personer
Personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Læg husblas i blød i koldt vand i 5 min. Fjern evt. ben og skind fra laksen.
  2. Bland laks med fintsnittet bladselleri, citronsaft, creme fraiche, salt og peber.
  3. Træk husblas'en op af udblødningsvandet med det vand, der hænger ved, og smelt den i en skål i vandbad.
  4. Afkøl husblasen med lidt af lakseblandingen. Vend den afkølede husblas i resten af lakseblandingen under omrøring.
  5. Pisk fløden stiv og vend den i. Smag moussen til. Fordel den i oliesmurte portionsskåle eller i en stor skål.
  6. Lad moussen stå tildækket og koldt i mindst 4 timer.
  7. Er moussen i portionsglas, løsnes den med en kniv og vendes ud på portionstallerkener.
  8. Serveres pyntet med citronbåde og bladselleriblade.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *