Print Recipe
Linsechips
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 Minutter
Servings
Personer
Ingredients
Prep Time 0 Minutter
Servings
Personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Lad linserne koge i vandet tilsat bouillon og sesamfrø i 20 min. Behold væden i gryden.
  2. Tilsæt mel og bagepulver - og bland.
  3. Dejen trilles til en pølse og skæres i skiver på størrelse med en 5-krone.
  4. Steg skiverne i olie - i meget kort tid.
  5. Læg derefter skiverne på et fedtsugende papir.
  6. Chipsene er klar.
1 Comment
  1. Jesper Andersen 1 year ago

    Hvilken mængde linser, skal der bruges?
    Mvh
    Jesper

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

info@kostplanen.dk    |    

©2020 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account