Print Recipe
Linsechips
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 Minutter
Servings
Personer
Ingredients
Prep Time 0 Minutter
Servings
Personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Lad linserne koge i vandet tilsat bouillon og sesamfrø i 20 min. Behold væden i gryden.
  2. Tilsæt mel og bagepulver - og bland.
  3. Dejen trilles til en pølse og skæres i skiver på størrelse med en 5-krone.
  4. Steg skiverne i olie - i meget kort tid.
  5. Læg derefter skiverne på et fedtsugende papir.
  6. Chipsene er klar.
1 Comment
  1. Jesper Andersen 3 months ago

    Hvilken mængde linser, skal der bruges?
    Mvh
    Jesper

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account