Marokkansk kylling

Print Recipe
Marokkansk kylling
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Antal personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Udblød linser og kikærter som anvist på emballagen.
  2. Pil løg og hak det. Opvarm olien ved jævn varme i en stor gryde. Tilsæt løg, kikærter og godt med salt og brun i ca. 5 min. Rør linser, tomatpuré og halvdelen af spidskommen i. Hæld bouillonen over og bring i kog. Skru ned og lad gryden simre til linser og kikærter er møre, men giver lidt tyggemodstand - ca. 50 min.
  3. Kog risene efter anvisningen på emballagen.
  4. Skær kyllingebrystet i 2 cm store tern. Pil og hak hvidløg. Udkern og hak tomater. Kom kylling, spinat, tomattern, hvidløg og resten af spidskommen i gryden, når den har kogt 50 min.
  5. Lad retten simre til kyllingen er gennemkogt - ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
  6. Anret på et serveringsfad, drys med hakket persille og servér risene til.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *