Print Recipe
Marokkansk kylling
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Antal personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Udblød linser og kikærter som anvist på emballagen.
  2. Pil løg og hak det. Opvarm olien ved jævn varme i en stor gryde. Tilsæt løg, kikærter og godt med salt og brun i ca. 5 min. Rør linser, tomatpuré og halvdelen af spidskommen i. Hæld bouillonen over og bring i kog. Skru ned og lad gryden simre til linser og kikærter er møre, men giver lidt tyggemodstand - ca. 50 min.
  3. Kog risene efter anvisningen på emballagen.
  4. Skær kyllingebrystet i 2 cm store tern. Pil og hak hvidløg. Udkern og hak tomater. Kom kylling, spinat, tomattern, hvidløg og resten af spidskommen i gryden, når den har kogt 50 min.
  5. Lad retten simre til kyllingen er gennemkogt - ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
  6. Anret på et serveringsfad, drys med hakket persille og servér risene til.
0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account