Print Recipe
Oksepie
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 125 Minutter
Servings
Personer
Prep Time 125 Minutter
Servings
Personer
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Kom melet i en skål og smuldr smørret grynet heri. Saml dejen med 1 - 2 spsk. koldt vand. Pak den i folie og stil den i køleskabet mindst 1 time ( kan laves dagen før ).
  2. Rul dejen ud og beklæd en tærteform ( ca. 30 cm i diameter ) med den. Forbag tærtebunden i ca. 10 min ved 200 º ;.
  3. Gem lidt af dejen til et låg til pie ' en.
  4. Oksekødet blandes med en spsk. mel, revet frisk ost, hakkede champignoner og hakkede løg, og røres derpå med bouillon, fløde og krydderier.
  5. Farsen spredes ud i den forbagte tærteform, lagvis med skinken ( der er skåret i tynde strimler ) .
  6. Rul den gemte dej ud, læg den over tærten som et låg og tryk det til i kanten.
  7. Tærten prikkes med en gaffel og pensles med et sammenpisket æg. Bages ved 225 º i 35 min
1 Comment
  1. Ulla Dybkjær 2 months ago

    Er det rigtigt at kød og champignonsblandingen skal rå i den forbagte bund?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

info@kostplanen.dk    |    

©2020 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account