Print Recipe
Oksepie
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 125 Minutter
Servings
Personer
Prep Time 125 Minutter
Servings
Personer
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Kom melet i en skål og smuldr smørret grynet heri. Saml dejen med 1 - 2 spsk. koldt vand. Pak den i folie og stil den i køleskabet mindst 1 time ( kan laves dagen før ).
  2. Rul dejen ud og beklæd en tærteform ( ca. 30 cm i diameter ) med den. Forbag tærtebunden i ca. 10 min ved 200 º ;.
  3. Gem lidt af dejen til et låg til pie ' en.
  4. Oksekødet blandes med en spsk. mel, revet frisk ost, hakkede champignoner og hakkede løg, og røres derpå med bouillon, fløde og krydderier.
  5. Farsen spredes ud i den forbagte tærteform, lagvis med skinken ( der er skåret i tynde strimler ) .
  6. Rul den gemte dej ud, læg den over tærten som et låg og tryk det til i kanten.
  7. Tærten prikkes med en gaffel og pensles med et sammenpisket æg. Bages ved 225 º i 35 min
1 Comment
  1. Ulla Dybkjær 1 year ago

    Er det rigtigt at kød og champignonsblandingen skal rå i den forbagte bund?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Danish Danish English English French French

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account