Prep Time | 125 Minutter |
Servings |
Personer
|
Ingredients
- 100 g revet mozzarella 40+
- 1 Æg
- 250 g Hakket Oksekød 15 % fedt
- 250 g Champignon
- 1 Løg
- 1 dl oksebouillon
- 250 g røget skinke
- 1/2 dl Piskefløde
- 10 g Hvedemel
- Salt
- friskkværnet peber
- 125 g Smør
- 1/2 - 1 dl Vand
- 225 g Hvedemel
- Salt
Ingredients
|
|
Instructions
- Kom melet i en skål og smuldr smørret grynet heri. Saml dejen med 1 - 2 spsk. koldt vand. Pak den i folie og stil den i køleskabet mindst 1 time ( kan laves dagen før ).
- Rul dejen ud og beklæd en tærteform ( ca. 30 cm i diameter ) med den. Forbag tærtebunden i ca. 10 min ved 200 º ;.
- Gem lidt af dejen til et låg til pie ' en.
- Oksekødet blandes med en spsk. mel, revet frisk ost, hakkede champignoner og hakkede løg, og røres derpå med bouillon, fløde og krydderier.
- Farsen spredes ud i den forbagte tærteform, lagvis med skinken ( der er skåret i tynde strimler ) .
- Rul den gemte dej ud, læg den over tærten som et låg og tryk det til i kanten.
- Tærten prikkes med en gaffel og pensles med et sammenpisket æg. Bages ved 225 º i 35 min
Er det rigtigt at kød og champignonsblandingen skal rå i den forbagte bund?