Print Recipe
Olivenfarseret kalkunkølle
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Udben kalkunkøllen til en tragt.
  2. Bland alle ingredienserne til farsen, fyld det i køllen og pak den med snor eller i et stramtsiddende net.
  3. Gnid den med salt og peber og steg den ved 180 grader i 1 time og så 10 minutter ved 225 grader.
  4. Pakkes i folie og viskestykke og skal hvile i mindst 20 minutter før udskæring.
  5. Bagekartoflerne skrubbes, gives et krydssnit og stilles i ovnen samtidig med kalkunkøllen eller lidt før, hvis de er meget store.
  6. Dressingen hertil røres sammen af cremefraiche, ymer, hakkede krydderurter og salt og peber.
  7. Icebergsalaten gøres i stand og plukkes i små stykker.
  8. Broccolien deles i små buketter, der lige blancheres i 1½ minut i spilkogende vand med salt.
  9. Når de er kølet af, blandes de i salaten.
  10. Pinjekernerne ristes gyldne i lidt af olien og drysses over salaten, når de er kølet lidt af.
  11. Dressingen piskes sammen og hældes over salaten lige inden serveringen.
0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account