Olivenfarseret kalkunkølle

Print Recipe
Olivenfarseret kalkunkølle
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Udben kalkunkøllen til en tragt.
  2. Bland alle ingredienserne til farsen, fyld det i køllen og pak den med snor eller i et stramtsiddende net.
  3. Gnid den med salt og peber og steg den ved 180 grader i 1 time og så 10 minutter ved 225 grader.
  4. Pakkes i folie og viskestykke og skal hvile i mindst 20 minutter før udskæring.
  5. Bagekartoflerne skrubbes, gives et krydssnit og stilles i ovnen samtidig med kalkunkøllen eller lidt før, hvis de er meget store.
  6. Dressingen hertil røres sammen af cremefraiche, ymer, hakkede krydderurter og salt og peber.
  7. Icebergsalaten gøres i stand og plukkes i små stykker.
  8. Broccolien deles i små buketter, der lige blancheres i 1½ minut i spilkogende vand med salt.
  9. Når de er kølet af, blandes de i salaten.
  10. Pinjekernerne ristes gyldne i lidt af olien og drysses over salaten, når de er kølet lidt af.
  11. Dressingen piskes sammen og hældes over salaten lige inden serveringen.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *