Rejesalat

Print Recipe
Rejesalat
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Lad rejerne tø, hvis der bruges frosne.
  2. Hæld væden fra aspargesene og lad dem dryppe af.
  3. Anret fintstrimlet salat, rejer, asparges, ærter og bønnespirer i en skål eller et fad med lave kanter.
  4. Rør creme fraiche med en smule af aspargeslagen og krydr med salt, peber og citron.
  5. Tilsæt masser af friskklippet dild.
  6. Kom dressingen over salaten eller byd den til.
  7. Giv surbrød eller lune flutes til.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.