Ris- og tomatgratin

Print Recipe
Ris- og tomatgratin
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Sæt ovnen på 175 º. Smør et halvdybt ovnfast fad med fedtstof. Kog risene til de er næsten møre efter emballagens anvisning. Lad risene dryppe af og hæld dem op i en stor skål.
  2. Skold og flå tomaterne. Halvér dem, fjern kernerne og hak tomaternes frugtkød groft. Pil og hak løg. Pil og pres hvidløg.
  3. Opvarm lidt olie på en stegepande. Tilsæt løg og hvidløg og steg til løgene er blanke, 3 - 4 min.
  4. Tilsæt tomater, tomatpuré, revet citronskal, oregano, chilipulver, salt og peber. Steg i 3 min og tilsæt de kogte ris. Lad det køle noget af. Pisk æg sammen og rør æg og revet parmesanost i risblandingen.
  5. Hæld blandingen i det ovnfaste fad og glat overfladen med en ske. Drys med revet ost og fordel lidt fedtstof henover. Bag i ovnen i 35 min, til blandingen er fast og overfladen gylden.
  6. Skær det skyllede salathoved i strimler og anret i et halvdybt fad. Læg peberfrugtstrimler herpå, sammen med agurke- og tomatskiver samt fetatern. Drys oliven over og hæld Kraft dressing på.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.