Røget makrel med senneps sauce

Print Recipe
Røget makrel med senneps sauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 40 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 40 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skræl kartoflerne, skær dem i skiver og kom dem i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 8 min.
  2. Hæld dem til afkøling i et dørslag. Rens makrellerne for skind og ben.
  3. Skær fileterne i skrå skiver a ca. 3 cm. Læg dem på en bageplade med bagepapir og varm dem midt i ovnen ( ca. 7 min. ved 200 º ) .
  4. Ved servering: Fordel lidt spinat på hver tallerken. Læg herpå kartoffelskiver og de lune makrelstykker.
  5. Pynt med lidt gulerodsskiver. Bland resten af spinaten og gulerødderne til en salat og servér den sammen med sennepssaucen til de røgede makrel.
  6. Rør alle ingredienserne til sennepssaucen sammen. Smag den til og stil den tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.