Rønde simrekød

Print Recipe
Rønde simrekød
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Løgene pilles, citronen skæres i skiver, tomaterne i grove terninger.
  2. Kødet skæres i grove stykker og lægges sammen med grønsagerne i en stegeso eller ovnfast gryde med låg.
  3. Rødvin og så meget vand, at det dækker kødet godt hældes på.
  4. Soen eller gryden sættes i en 250C varm ovn og kødet brunes godt i 15-20 min. Låget lægges på, der skrues ned til 150C.
  5. Kartoflerne vaskes og bages med i ovnen i en time.
  6. Efter bagningen pilles de, lægges ned til retten og simrer med de næste 6 timer.
  7. Før serveringen vendes pølseskiver rundt i retten et øjeblik, og der smages til med salt og peber.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *