Saltimbocca a la romana

Print Recipe
Saltimbocca a la romana
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 30 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kog kartoflerne dækket med letsaltet vand i 15 min.
  2. Læg en skive skinke og lidt frisk estragon på hver schnitzel, fold dem halvt over og fæst dem med en tandstik. Brun kødet på alle sider i halvdelen af olien, drys salt og peber på, kom et par spsk vand ved og lad kødet snurre 3 - 4 min på hver side.
  3. Rens og skær porre i ca. 4 cm lange stykker, damp dem møre i letsaltet vand, tag dem op og læg dem i et fad.
  4. Tag lidt kogevand og pisk det sammen med vineddike, sennep og resten af olien samt lidt estragon, salt og peber. Rør kapers i og hæld denne dressing over porrerne.
  5. Rens og rist kantarellerne på en tør pande, drys salt og peber på og hæld dem oven på porrerne.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *