Sennepslaks med italiensk kartoffelsalat

Print Recipe
Sennepslaks med italiensk kartoffelsalat
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 40 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 40 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Læg laksefiléterne i et lag i et ovnfast fad, dryp dem med citronsaft og kryd´r med salt og peber. Smør fisken med dijonsennep og drys den med masser af hele sennepsfrø / - korn. Tryk dem fast med hånden !
  2. Hæld en smule vand rundt om fiskestykkerne og bag dem i en forvarmet ovn v/ 180 º i 15 - 20 min.
  3. Hvis ærterne er frosne, skal de lige tø op i en skål varm vand. Blend hytteosten med den fintsnittede hvide del af forårsløg, og halvdelen af den grønne del af forårsløg. Rør en anelse vand i, hvis det er nødvendigt, og smag til med krydderier.
  4. Snit resten af den grønne top fra forårsløg og udkernet chili fint, og bland det i. Pil kartoflerne og skær dem i tern og vend dem i dressingen sammen med ærterne. Pynt kartoffelsalaten med et drys paprika og godt med karse.
  5. Tag fisken ud af ovnen og lad dem hvile et par minutter, før du serverer den til kartoffelsalaten.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *