Print Recipe
Sild mer kartofler & urter
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 30 Minutter
Servings
Personer
Ingredients
Prep Time 30 Minutter
Servings
Personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Læg kartoflerne i en gryde og sørg for at de er dækket helt med vand. Tilsæt salt. Bring gryden i kog, og lad kartoflerne koge 15 min.
  2. Dup sildefileterne tørre, drys dem med salt og peber, og dryp dem med lidt citronsaft. Læg sildene med skindsiden opad på et stykke folie, der er penslet med en anelse olie.
  3. Gør grønsagerne i stand, skær gulerødderne i terninger og porren i tynde skiver.
  4. Kog gulerod og porre i 5 min. i 3 dl vand med salt og sukker.
  5. Tænd for grillen. Rør mel og mælk sammen, og hæld det sammen med grønsagerne. Rør godt, og tilsæt ærterne, når det tykner. Rør af og til mens sildefileterne grilles.
  6. Hvis det ikke er grillvejr, kan sildene tilberedes på en stegepande ved jævn varme i lidt fedtstof, 8 - 10 min.
  7. Smag grønsagerne til, drys med persille og servér blandingen til silden sammen med kogte kartofler.
  8. Tip: Retten kan varieres med andre grønsager, f.eks. fennikel i tern i stedet for ærter.
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

info@kostplanen.dk    |    

©2020 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account