Små bønnefrikadeller

Print Recipe
Små bønnefrikadeller
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Bønnefrikadellerne serveres med salat, evt. som snacks.
  2. Servering.
  3. Bollerne rulles i klid og steges i olie.
  4. Tilsæt herefter citronsaft og hvedemel under omrøring indtil farsen er sammenhængende og kan formes til bittesmå boller.
  5. Rør de svitsede løg og svampe sammen med bønnemosen, de finthakkede peberfrugter, soyamel og sesamfrø.
  6. Svits dem let i smørret og hak dem derefter fint.
  7. Rens løg og champignoner og skær dem i skiver.
  8. Kog bønnerne så møre, at de kan moses.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *