Print Recipe
Søde rødbeder
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 Minutter
Servings
Personer
Ingredients
Prep Time 0 Minutter
Servings
Personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Kog ½ kg rødbeder til de er møre (ca. ½ time).
  2. Træk skindet af dem og skær rødbederne i tern eller tykke skiver.
  3. Rør appelsinjuice, honning, eddike, appelsinmarmelade, sirup og kardemomme ud i rødbedevandet.
  4. Kog det op og rør vand og maizenamel sammen, inden det dråbevis piskes ud i den varme væske.
  5. Tilsæt rødbederne og hæld det på et fad.
  6. En klat smør kommes over inden serveringen.
  7. Spis ris eller hel kogt hvede til.
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Danish Danish English English French French

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account