Spinat med hakket kød og yoghurt

Print Recipe
Spinat med hakket kød og yoghurt
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skyl spinaten meget grundigt i flere hold vand.
  2. Lad den dryppe af og hak den groft.
  3. Pil løgene og hak dem fint.
  4. Smelt smørret i en stor gryde og lad løgternene snurre deri, til de er klare.
  5. Kom det hakkede kød i og rør i det med en gaffel i ca. 5 minutter, til det skiller og skifter farve.
  6. Vend spinaten i, hæld 2 ½ dl. vand på og kog til spinaten falder sammen.
  7. Kim risene i og smag til med salt, peber og paprika.
  8. Dæmp varmen og lad det hele koge småt i ca. 30 minutter.
  9. Tilsæt mere vand, hvis det er nødvendigt.
  10. Lad yoghurten dryppe af i et kaffefilter i ca. 30 - 60 minutter.
  11. Tag den op i en skål og rør, til den er glat.
  12. Server den til spinatretten.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *