Print Recipe
Spinat med hakket kød og yoghurt
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Forberedelses tid 0 Minutter
Antal personer
Personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Skyl spinaten meget grundigt i flere hold vand.
  2. Lad den dryppe af og hak den groft.
  3. Pil løgene og hak dem fint.
  4. Smelt smørret i en stor gryde og lad løgternene snurre deri, til de er klare.
  5. Kom det hakkede kød i og rør i det med en gaffel i ca. 5 minutter, til det skiller og skifter farve.
  6. Vend spinaten i, hæld 2 ½ dl. vand på og kog til spinaten falder sammen.
  7. Kim risene i og smag til med salt, peber og paprika.
  8. Dæmp varmen og lad det hele koge småt i ca. 30 minutter.
  9. Tilsæt mere vand, hvis det er nødvendigt.
  10. Lad yoghurten dryppe af i et kaffefilter i ca. 30 - 60 minutter.
  11. Tag den op i en skål og rør, til den er glat.
  12. Server den til spinatretten.
0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account