Print Recipe
Spinattærte med valnødder
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 25 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 25 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Tærtedej:Hak smøret i melet.
  2. Tilsæt kvarken - form dejen til en kugle.
  3. Kuglen stilles i køleskabet 1 time.
  4. Herefter ulles den ud og lægges i tærteformen og forbages 10 min ved 225 grader.
  5. Fyld:Spinaten optøes og væden presses af.
  6. Den hakkes godt og blandes med piskede æg og fløde.
  7. Det smages til og fyldes i tærten.
  8. Der drysses med nødder.
  9. Tærten bages i 15-20 min ved 225 grader.
2 Comments
  1. Jeanne Hansen 10 months ago

    Hvor meget spinat skal der bruges? Det står ikke i ingredienslisten.

    • reberholt 10 months ago

      Tak for din opmærksomhed 🙂 jeg har rettet opskriften

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

info@kostplanen.dk    |    

©2020 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account