Print Recipe
Spinattærte med valnødder
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 25 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 25 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Tærtedej:Hak smøret i melet.
  2. Tilsæt kvarken - form dejen til en kugle.
  3. Kuglen stilles i køleskabet 1 time.
  4. Herefter ulles den ud og lægges i tærteformen og forbages 10 min ved 225 grader.
  5. Fyld:Spinaten optøes og væden presses af.
  6. Den hakkes godt og blandes med piskede æg og fløde.
  7. Det smages til og fyldes i tærten.
  8. Der drysses med nødder.
  9. Tærten bages i 15-20 min ved 225 grader.
2 Comments
  1. Jeanne Hansen 7 months ago

    Hvor meget spinat skal der bruges? Det står ikke i ingredienslisten.

    • reberholt 7 months ago

      Tak for din opmærksomhed 🙂 jeg har rettet opskriften

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account