Print Recipe
Spinatterrine
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Måltid Garniture, Tilbehør
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Måltid Garniture, Tilbehør
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Et gratinfad smøres.
  2. Spinaten skylles og hakkes groft.
  3. Porrer renses og skæres i tynde skiver.
  4. Tomater og løg skæres i tynde ringe.
  5. Spinaten dampes med lidt smør, salt, peber og lidt muskat.
  6. Når den er mør, efter ca. 10 min, findeles den evt. på blender.
  7. Porreringene koges møre i lidt vand og fløden tilsættes og koger ind med porreringene.
  8. Tomaterne dampes skiveskårne i 30 g smør og knust hvidløg.
  9. Spinat, porre og tomat køler af og der røres 2 æg ud i hver portion.
  10. Spinat lægges i bunden af gratinfadet, dernæst tomatmassen og tilsidst porremassen og til slut resten af spinaten.
  11. Dæk overfladen med folie og bag terrinen i vandbad ca. l time ved 200 grader.
  12. Terrinen køler af inden den vendes ud på et fad.
  13. Serveres med en sauce rørt op af yoghurt og lidt peberrod og fløde.
2 Comments
  1. Annette 1 år ago

    Øv ?
    Glemte du ikke lige hvor meget spinat ? ?
    Mængden…….
    Mvh
    Annette

    • reberholt 1 år ago

      Hej

      Det beklager jeg meget jeg har haft et uheld med siden og der er desværre flere opskrifter som ikke er 100% færdige, Det står i toppen af opskriften at denne ikke er færdig endnu.
      Igen beklager meget det er rettet nu 🙂

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account