Print Recipe
Stegt flæsk med kartoffelfrikassé
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 0 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Lad flæsket hvile i ca.10 min. Flæskeskiverne lægges i en dyb bradepande ­ husk lidt mellemrum mellem skiverne.
  2. Steges i ovnen ved 200° i 15-20 min.Hold øje med flæskestykkerne.
  3. Hæld fedt fra af flere gange, så flæsket kan blive rigtig sprødt.
  4. Løg, krydderurter, kartofler, selleri, gulerødder, salt og peber kommes i en gryde og dækkes med vand.
  5. Retten koges ved svag varme i ca. 20 min.Smages godt til med salt og peber.
  6. Servering:Anret det ovnstegte flæsk på et varmt fad.
  7. Server kartoffelfrikasséen til.
0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account