Stegt helleflynder med peber-tomat salat

Print Recipe
Stegt helleflynder med peber-tomat salat
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 30 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 30 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Kog risene som anvist på emballagen.
  2. Del filéterne i portionsstykker og vend dem i mel krydret med salt og peber. Ryst overflødigt mel af, og lad filéterne tørre i 5 min, før de steges på en varm pande i solsikkeolie - 3 til 4 min på hver side, til de føles faste.
  3. Rens peberfrugt og skær den i strimler. Skær tomaterne i tynde skiver. Fjern det mest kedelige af forårsløget og skær resten (både det hvide og det grønne) i ringe.
  4. Læg løg og tomater lagvis i en skål og drys med krydderier. Efter 10 min har der dannet sig så meget saft, at dressing er unødvendig, men synes du ikke tomaterne er saftige nok, kan du komme lidt tomatjuice over.
  5. Tag fiskestykkerne af panden, og hold dem varme mens du svitser chilipulver og presset hvidløg på panden. Tilsæt tørret salvie, klippet dild og saften fra citron og limefrugt. Smag til med salt og lad saucen snurre for svag varme i 2 min.
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *