Print Recipe
Torskerognscocotte med krydderurtedressing
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Åbn torskebukserne med en kniv, vend torskerognen ud i en skål og pisk til alle hinder slipper.
  2. Passer rognen gennem en sigte.
  3. Bland rognen med fløde og citron og smag til med salt og peber.
  4. Pensl fire portionsforme med olie og fyld dem med torskerognen.
  5. Dæk med folie og bag torskerognen i vandbad ved 200 grader i ca. 15 min., til rognen har sat sig.
  6. Afkøl torskecocotterne.
  7. Til krydderurtedressingen røres tykmælk med citronsaft, revet citronskal og hakkede krydderurter.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Vend torskecocotterne ud og server dem med krydderurtedressing.
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Danish Danish English English French French

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account