Print Recipe
Torskerognsrand
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 60 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 60 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Brug helst frisk torskerogn.
  2. Kog torskerognen i ca. 30 - 45 min.Mos rognen i en blender sammen med de øvrige ing.
  3. - husblas, der lægges i koldt vand i 5 min. - smeltes, tilsættes rognmassen i en tynd stråle.
  4. rogn massen smages til og hældes i en randform,der sættes i køleskabet til næste dag.
  5. Randen vendes ud af formen ,rejerne fyldes i randens hul små hjerteblade fra salaten lægges rundt i kanten af hullet, serveres med dressing og flutes
0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account