Print Recipe
Tournedos med fransk champignonsauce
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Prep Time 0 minutter
Servings
personer
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Instructions
  1. Bank kødet ud med en knyttet hånd, så de bliver jævne.
  2. Skær champignonerne i tynde skiver.
  3. Brun halvdelen af fedtstoffet i en stor stegepande, kom kødet i og steg det til det har en god farve på begge sider.
  4. Tag kødet op og hold det varmt.
  5. Brun resten af fedtstoffet i panden, kom champignonerne i og svits dem uden at de får farve.
  6. Hæld vinen ved, og rør godt rundt og tilsæt fløde, vand og bouillonekstrakt.
  7. Pres hvidløgsfeddene og bland dem med sennep og estragon.
  8. Lad saucen simre over kraftig varme, rør ofte i den og lad saucen få en kraftig konsistens.
  9. Kværn sort peber over og smag den til.
  10. Læg kødet på varme tallerkner, hæld champignonsaucen over og server.
  11. Tilbehør:Kartofler, ovngratinerede tomater og agurkestave
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

info@kostplanen.dk    |    

©2020 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account