Tournedos med fransk champignonsauce
Tournedos med fransk champignonsauce
Antal personer Forberedelses tid
4personer 0minutter
Antal personer Forberedelses tid
4personer 0minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Bank kødet ud med en knyttet hånd, så de bliver jævne.
  2. Skær champignonerne i tynde skiver.
  3. Brun halvdelen af fedtstoffet i en stor stegepande, kom kødet i og steg det til det har en god farve på begge sider.
  4. Tag kødet op og hold det varmt.
  5. Brun resten af fedtstoffet i panden, kom champignonerne i og svits dem uden at de får farve.
  6. Hæld vinen ved, og rør godt rundt og tilsæt fløde, vand og bouillonekstrakt.
  7. Pres hvidløgsfeddene og bland dem med sennep og estragon.
  8. Lad saucen simre over kraftig varme, rør ofte i den og lad saucen få en kraftig konsistens.
  9. Kværn sort peber over og smag den til.
  10. Læg kødet på varme tallerkner, hæld champignonsaucen over og server.
  11. Tilbehør:Kartofler, ovngratinerede tomater og agurkestave