Ursula’s italienske kartoffelbrød

Print Recipe
Ursula's italienske kartoffelbrød
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 75 minutter
Antal personer
personer
Forberedelses tid 75 minutter
Antal personer
personer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Opløs gæren i lunkent vand. De kogte, pillede kartofler moses og tilsættes. Tilsæt krydderier og rør / ælt melet i, lidt efter lidt.
  2. Dejen lægges i en bradepande og hæver 60 min.
  3. Dejen ridses i overfladen i stykker på 4 x 4 cm, og pensles med olie og drysse med groft salt. (Olie og salt kan erstattes af reven ost).
  4. Bages i ca 25 min v/ 225 - 250 º.
  5. Brødene kan efterfølgende brækkes op i firkanter, og opbevares i en plasticpose. Det er det skønneste madbrød
Dette indlæg var udgivet den Ikke-kategoriseret. Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *