De perfekte Pomfritter Laves af mesteren Heston Blumenthal

I dag skal vi lære at lave de perfekte Pomfritter, opskriften er ikke en jeg kan prale med at have strikket sammen, nej det har derimod the one and only Heston Blumenthal.

Til dette skal vi bruge lidt forskellige ingredienser og køkkenudstyr. Dette er ikke en opskrift men mere blot en guide da.
Den kartoffel sort der er bedst at bruge er maris piper da denne er en kartoffel med et højt indhold af tørstof, grunden til vi gerne vil have dette høje indhold af tør stof er at men kan lave det rigtig sprød Mmmm.
Det første man skal gøre er at vaske sine pomfritter i koldt vand i ca 5 min da dette får noget af den stivelse der er i kartoflen ud, det er vigtig i forhold til slut resultatet.
Nu til det som gør at netop disse pomfritter er verdens bedste de skal simmer. De skal sættes over i en gryde med koldt vand og så skal de simre i ca 20 min. Men pas nu på de får nemt for meget og så kan man ikke lave dem færdige.
Efter denne kogning af vores pomfritter er vi klar til lidt trylleri, vi skal fjerne alt fugten fra pomfritterne dette gøres ved at sætte dem i en fryser til de er tørret ca 30 min. Nu skal vi have olien frem, vi sætter varmen på 130 Grader de vi ikke ønsker

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: