Også kaldet kakifrugt, stammer fra kakitræet, et løvfældende træ i Østasien.
Frugten ligner en tomat med sin tynde skal og den røde eller gul/orange farve. Kakifrugten plukkes altid gul og hård, og den indeholder meget garvesyre. Den modner hurtigt ved varme og bliver så rød og smuk at se på. Frugtkødet er saftigt, næsten geleagtigt og har en fyldig, sød smag, der minder om blommer og abrikoser.
Kakifrugten hører hjemme i Kina og Japan, men dyrkes i dag i hele Middelhavsområdet, i USA, Indien og Australien.
Der findes en særlig variant, som importeres fra Israel under navnet sharon. Den har til forskel fra den almindelige kakifrugt ingen garvesyre, og frugten kan derfor spises, selvom den er hård.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account