Helt oppe mod nord i en af de mest turistbesøgte byen, Skagen skal man drage til, hvis man er vild med seafood. Her dufter langt væk af sommer, sol og lækkert seafood!

Den 23. August blev Skagen Food- og Design festival afholdt for 8. gang. Byen var fyldt med sommerglade turister. I alle kroge kunne maden duftes og hvis ikke man allerede var sulten, så blev man det i hvert fald. Hvis der er noget Skagen er dygtige til, så er det at tiltrække sultne turister og det må man da sige de også gjorde igen i år. I den gamle auktionshal stod producenterne klar med spændende historier om hver deres produkter. Folk stimlede sammen og slap sanserne løs. Der blev ikke sparet på de jyske salgsmanere. Her var der mulighed for at smage alt fra chokolade, honning og lækre oste til fisk og skaldyr.

Udenfor hallen mod havet lå en kutter til. Her stod en fisker autentisk og flåede rødspætter, mens fisker-musikken spillede og folk sang med og drak fadøl. Man må sige at stemningen var med dem da Skagen Food- og Design Festivallen slog sig løs. Resten af byen var også fyldt op med forskellige seværdigheder og glade mennesker i højt humør. Skagen gjorde indtryk og levede endnu engang op til deres ry om at være en idyllisk by med solskin, god mad og glade minder.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account