En kødudskæring af bugstykket. Slag anvendes til rullepølser og –stege (til braisering) og til farsvarer, herunder andre pølsevarer.
Slag
Related Articles
-
Solsikkeolie
, Køkken ordbog, 0
En af de nyere typer olie, der er dukket op på markedet. Selve solsikken stammer Amerika og blev først...
-
-
Dådyr
, Køkken ordbog, 0
Jagttid: Dåhjort: 1. sept. 31. jan. Då og kalv: 1. okt. – 31. jan. Jagtudbytte pr. år: ca. 4000...
-
-
Skorzonerrødder
, Køkken ordbog, 0
Skorzonerrod udtales skårsonérrod, med tryk på tredje stavelse og er en kurveplante. På latin hedder den Scorxonera hispanica, som...
-
Fetina
, Køkken ordbog, 0
Er en halvfast frisk ost 45+ med en mildere smag og blødere end den almindelige Feta. Fetina kan anvendes...
-
Saindoux
, Køkken ordbog, 0
Fransk afsmeltet fedt fra flomme. Bruges som fedtstof i bagning og madlavning
-
Solbær
, Køkken ordbog, 0
Sorte bær som i industrien især bruges til saft. Smagen er kraftig og sød. Bærrene anvendes også i den...
0 Comments