Slips fra BalderClothes.com
Slips fra BalderClothes.com – Billige slips

Slips fra BalderClothes.com skulle være et must-have for alle moderigtige mænd – Udvalget er gigantisk, og med slips i 100% silke til priser fra kun 179 kr. INKL. Fragt, så bliver det hverken billigere eller nemmere.

Udvalget er alt fra stilrene slips i ens farver til multi farvet slips med mønstre og tegn. BalderClothes.com er dansk designet kvalitets tøj til mænd i alle aldre – Så om du har en knight der skal konfirmeres eller du skal til festevias, så har de det rette til dig!

Foruden slips, så har BalderClothes også et kæmpe udvalg af modetøj til mænd – Alt fra de bedste skjorteholdere til skjorter og shorts i unikke designs og kvalitet.

Slips

Mænds slips & slips – Hvordan kan vi udtrykke vores egen personlige stil uden at gå på kompromis med elegance? Vi får dette spørgsmål dagligt fra mænd, der ønsker at sætte deres eget personlige stempel på deres påklædning. Svaret ligger ofte i at bruge de rigtige mænds tilbehør, og slips er måske det mest allestedsnærværende af alle.

En skræddersyet skjorte kræver en lige så godt lavet slips. For bedst muligt at matche kvaliteten på vores skjorter har vi udviklet et tæt forhold til to af verdens fremste slips-producenter i Italien, som begge mestrer alle de trin, der er involveret i produktionen af ​​et perfekt slips. Et silkebånd er det indlysende valg, men husk, at andre materialer kan være lige så smarte, afhængigt af sæsonen.

Om sommeren skifter vi ofte vores silkebånd med linnebånd og bomuldsbånd. Om efteråret og det tidlige forår kan et uldbånd være den perfekte måde at tilføje kontrast til din blazer eller jakkesæt.

Mænd slips online

Hvis du er i stand til at opbevare en samling af bånd i dit skab, anbefaler vi, at du har mindst tre forskellige typer slips til hånden. Start med et antal silkebånd med forskellige mønstre, der spænder fra et lidt mere konservativt prikket tal til en mere dristig mønstret version. Et strikket slips er perfekt til det mere kreative individ og passer til blazere lavet af grovere materialer, eller faktisk en cardigan.

Slips til mænd

Bånd af høj kvalitet til mænd i ægte italiensk håndværk, lav pris, hvad er fangsten?

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account