Unge rodskud af planten. Skuddene skrælles, udblødes i vand og koges sammen med sukker, til de er blevet bløde.
Ingefær dyrkes overalt i Østen og er af største betydning for orientalsk mad. Den anvendes både som frisk, tørret og syltet. Bruges bl. a. ved fremstilling af mango chutney. Indgår i mange orientalske gryderetter, hvor den er med til at give den typiske sur/søde smag af Orienten. Ingefær er derfor også velegnet som tilbehør til ristaffel. Også meget brugt til bagværk og populær til marmelade i England.
De bedste er de yngste rodskud, som også er de mindste. De ældre og noget større skud kan være træede.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account