Unge rodskud af planten. Skuddene skrælles, udblødes i vand og koges sammen med sukker, til de er blevet bløde.
Ingefær dyrkes overalt i Østen og er af største betydning for orientalsk mad. Den anvendes både som frisk, tørret og syltet. Bruges bl. a. ved fremstilling af mango chutney. Indgår i mange orientalske gryderetter, hvor den er med til at give den typiske sur/søde smag af Orienten. Ingefær er derfor også velegnet som tilbehør til ristaffel. Også meget brugt til bagværk og populær til marmelade i England.
De bedste er de yngste rodskud, som også er de mindste. De ældre og noget større skud kan være træede.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

info@kostplanen.dk    |    

©2020 Kostplanen Madopskrifter fra Kostth planen

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account